Esiintymiset

Tarjoan juontaja- ja puhujapalvelua. Minulta hoituvat luontevasti niin juhlatilaisuudet, erilaiset paneelit kuin rennommatkin tapahtumat. Autan mielelläni aina tilaisuuden suunnittelusta sen toteuttamiseen asti. Voin hoitaa yhteydenpidon tilaisuuden puhujiin ja rakentaa aikataulun, jonka pitämisestä myös huolehdin. Sinulta vähenee työtä ja stressiä, ja voit luottaa tilaisuuden aina sujuvan ammattimaisesti ja tyylikkäästi. Jokainen tapahtuma tai juhla on aina omalla tavallaan myös viestintää, jolla on päämäärä. Anna minun auttaa ja jättää vieraillesi sellainen kuva, jonka haluat heille jäävän.

Ps. Kysy myös puhumista erilaisissa uskonnottomissa perhejuhlissa, kuten nimiäisissä tai aikuistumisjuhlassa.

Kampanjat

Saat viestisi parhaiten perille, kun tiedät miten ja keihin vaikuttaa. Autan sinua teroittamaan viestisi, valitsemaan kohderyhmäsi ja löytämään sanomallesi oikeat kanavat. Voin luoda sinulle sisältöä esimerkiksi tiedotteiden ja somepäivitysten muodossa. Voin myös auttaa luomaan kokonaisen viestintästrategian kampanjallesi ja sparrata ryhmääsi sen toteuttamisessa. Voin auttaa sinua, järjestöäsi tai yritystäsi näkymään ja kuulumaan paremmin. Joskus kokenut ulkopuolinen näkee paremmin ongelmakohdat ja osaa korjata ne.

Erityisosaamisaluettani on yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja yhteiskunnalliset kampanjat. Onko sinulla tai taustayhteisölläsi jokin tärkeä tavoite, jonka haluat päättäjien tai ehdokkaiden ymmärtävän? Voin konsultoida vaikuttajaviestinnässä, lobbauksessa ja yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisessa. Voin myös toimia yrityksesi tai järjestösi yhteys-, viestintä- tai yhteiskuntasuhteiden koordinaattorina tarpeiden mukaan tuntipalkalla.

Puheet

Yrityspuhe, juhlapuhe, poliittinen puhe..  olipa tarpeesi sitten jotain pienen perhejuhlan tai suuren yleisön keynote -puheen väliltä, autan sinua rakentamaan juuri tilaisuuteen sopivan puheen. Voin auttaa sinua kasaamaan puheen valmiiksi omista muistiinpanoistasi tai sitten voimme rakentaa kokonaisuuden tyhjästä paperista aina esiintymisen treenaamiseen saakka. Puheen tilaaminen palveluna säästää sinulta aikaa ja vaivaa sekä varmistaa onnistuneen esiintymisen. Hyvä puhe sopii tilanteeseen ja tekee vaikutuksen yleisöön.

Puheenkirjoittajana kysyn sinulta puheen kannalta oleelliset taustatiedot ja teen niiden pohjalta ensimmäisen version. Valmis puhe syntyy palautteen annon ja hiomisen kautta, niin että puhe tuntuu istuvan suuhusi ja sinulla on varma olo mennä esittämään se. Puheissa on tyytyväisyystakuu – jos et ole tyytyväinen, en veloita sinulta. Kaikki asiakkuudet ovat myös luottamuksellisia, eli sinun ei tarvitse kertoa kenellekään käyttäneesi puheenkirjoittajaa, jos et halua.

Kenelle ja miksi palveluni on luotu?

Palvelu sopii kenelle tahansa; yksityishenkilölle, yhteisölle, järjestölle, julkiselle organisaatiolle tai yritykselle. Voit olla itsekin hyvä kirjoittaja ja viestijä, mutta olet kiireinen ja ostat mieluummin avaimet käteen -palveluja. Kenties taas sinulla ei ole paljoa kokemusta puhumisesta, tilaisuuksien järjestämisestä tai vaikuttamisesta ja kaipaat helposti ymmärrettäviä neuvoja ja kädestä pitäen ohjaamista.

Olet ehkä järjestämässä ensimmäisiä kertoja perhejuhlia tai olet menossa pitämään tärkeän puheen. Ehkä yrityksesi järjestää uuden tuotteen lanseerauksen tai lobbaustilaisuuden alueen päättäjille? Ehkä sinulla on hyvä idea maailman muuttamiseksi, mutta työkalut ja tekijä sen toteuttamiseen puuttuvat vielä.

Kysy lisää matalalla kynnyksellä: palveluni sopivat kaikille eikä mikään toive ole liian suuri tai pieni.